gość
gość [09.09.08, 20:01]
odpowiedzi: 4

Biszkopt

jak piec biszkopt


Najlepsza odpowiedź
  • gość
    (23 - 19)
    55%
    hejt [12.09.08, 19:53]
    Przepisów na biszkopt są krocie. Dwie najważniejsze rzeczy które powinieneś wiedzieć. Biszkopt nie może leżeć gotowy, trzeba go od razu do pieca włozyć. Po drugie, aby biszkopt urósł równomiernie nie możesz boków blachy niczym smarować ani posypywać. Posmarowany nie trzyma się i opada po bokach.
    Pozdrawiam

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
  • gość
    (20 - 19)
    51%
    [09.09.08, 20:24]
    W foremce, która wstawia się do piekarnika. Szczegóły na portalach lulinarnych, np. Pychotka.pl
  • gość
    (23 - 19)
    55%
    najlepsza hejt [12.09.08, 19:53]
    Przepisów na biszkopt są krocie. Dwie najważniejsze rzeczy które powinieneś wiedzieć. Biszkopt nie może leżeć gotowy, trzeba go od razu do pieca włozyć. Po drugie, aby biszkopt urósł równomiernie nie możesz boków blachy niczym smarować ani posypywać. Posmarowany nie trzyma się i opada po bokach. Pozdrawiam
    Przepisów na biszkopt są krocie. Dwie najważniejsze rzeczy które powinieneś wiedzieć. Biszkopt nie może leżeć gotowy, trzeba go od razu do pieca włozyć. Po drugie, aby biszkopt urósł równomiernie nie możesz boków blachy niczym smarować ani posypywać. Posmarowany nie trzyma się i opada po bokach. Pozdrawiam
  • kintan
    (3 - 7)
    30%
    kintan [14.02.10, 15:06]
    Żeby ciasto urosło to jak wsypiecie na koniec mąki albo kartoflanki no wymieszajcie to łyżką nie mikserem i nie walce łopatką po misce żeby wam spadła masa bo zepsujecie całe ciasto!! A blache ja smaruje całą i wysypuje bułką tartą
  • Nyan
    (1 - 7)
    13%
    Nyan [20.10.12, 12:24]
    nya nya nya
->
Opcje pytania
Inne z tej kategorii:
Sponsorowane